Een goede carrosserie begint met een goede samenwerking

Vacature carrosseriebouwer (FT)

Je bouwt hem voor een ander maar het is jouw carrosserie

De juiste opleiding is belangrijk, maar ervaring telt zeker ook. Maar voorop staat dat je verantwoordelijkheid neemt voor jouw carrosserie. Dat die geleverd wordt volgens afspraak, ook als je je daar tijdelijk extra voor moet inzetten. Je bent klantvriendelijk, collegiaal, ziet het werk, volgt ontwikkelingen op vaktechnisch gebied. Gereedschap en werkplek zijn in goede handen, de digitale urenverantwoording op tijd bijgewerkt. Als een vaktechnische cursus je beter kan maken, ben jij erbij. Je houdt je aan werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je hebt de flexibiliteit om snel en efficiënt te schakelen tussen verschillende taken.

In de werkplaats

Je maakt volgens instructie van de chef werkplaats onderdelen van carrosserieën, kunt een laadbak samenstellen en een carrosserie op het chassis monteren. Als het nodig is voer je onderhouds- en reparatiewerk uit. Je kunt taken zelfstandig uitvoeren, maar overlegt wel met je leidinggevende over de aanpak.

Interesse?

Bel Johan van Rijssel op 06 295 344 60 of stuur een mail naar johan@van-rijssel.nl waarin je kort aangeeft dat jij geknipt bent voor deze baan.

(Tijdens een sollicitatiegesprek bespreken we de uitgebreide taak/functieomschrijving.)

Website door Buro TARGET