Een goede carrosserie begint met een goede samenwerking

Historie

 

Theo van RijsselEerste generatie

Van Rijssel carrosseriebedrijf B.V. is een echt familiebedrijf. Het stamt uit 1970. Theo van Rijssel neemt in maart van dat jaar een loods van ca. 500 m2 in gebruik en krijgt zijn eerste opdracht. Er is werk genoeg voor de vakman, al snel komen er medewerkers in dienst. Theo van Rijssel Carrosseriebedrijf B.V., zoals het bedrijf toen heette, bouwt vooral kippers en veewagens. Onderhoud en reparatie van veewagens horen tot de bedrijfsactiviteiten.

In 1988 overlijdt Theo van Rijssel plotseling. Zijn vrouw Hannie van Rijssel-Eijsbouts zet het bedrijf met veel inzet voort. In 2000 nemen zoon Johan en zijn vrouw Els van Rijssel-van den Boomen het bedrijf over. De naam verandert in van Rijssel carrosseriebedrijf B.V.

Tweede generatie

De tweede generatie gaat ambitieus te werk. Allereerst wordt van Rijssel carrosseriebedrijf officieel HMF-dealer. We bouwen kranen op, doen het onderhoud ervan en voeren keuringen uit.

Kort na de overname beginnen bovendien de voorbereidingen voor de bouw van een nieuw bedrijfspand. Doel: de situatie creëren om volgens de hoogste kwaliteitsnormen efficiënt maatwerk te kunnen bouwen. In 2004 wordt het pand op Bonksel 9 in Asten geopend. Een goede stap die in 2010 een vervolg kreeg met de uitbreiding van het bedrijf met extra reparatie- en opslagruimte.

 

In- en verkoop gebruikte kranen

Door het HMF-dealerschap groeit in de crisis die in 2008 begint een extra specialisatie: in- en verkoop van gebruikte kranen. In 2014 mondt dit uit in een nieuwe B.V.: Crane Trader B.V., waarmee we in heel Europa actief zijn.

Website door Buro TARGET